Heat olive oil in a frying pan over medium-high heat. Add chicken and sauté for 7 to 8 minutes, until browned. Add soy sauce and sriracha , and cook another 3 to 4 minutes , until chicken is full y cooked.
Step 2.While chicken is cooking, in a medium bowl, mix with a whisk peanut butter, soy sauce, lime juice, honey, and ginger. Add water , a teaspoon at a time, whisking to combine. Divide the vegetables among 4 containers.
Step 3.Remove chicken from heat and divide equally among the containers. Top with dressing, and peanuts and sesame seeds , if desired. Bowls will keep in fridge up to 5 days.
Chủ đề liên quan:
8 bệnh nhân 8 bệnh nhân khỏi bệnh bệnh nhân Bệnh nhân khỏi bệnh ca mắc ca mắc mới Các biện pháp các cơ chống dịch dịch covid dự kiến khỏi bệnh mắc mới nâng cấp sở y tế thêm ca mắc Thêm ca mắc mới